Beoordelingen van Lai-do Hilversum

Recente recensies

5.0
Tim de Munnik
21 juni 2021

Online weer een bestelling gedaan, dit bevalt prima. Het gaat vlot en is erg overzichtelijk. En zo als altijd was alles weer prima verzorgd en smaakte heerlijk!

Rogier van Ganzewinkel
21 juni 2021

Leek alsof 't eten al een beetje afgekoeld was en binnen al een tijdje klaarstond. Ik heb mij netjes binnen gemeld en kreeg nummer 67.Hierna netjes buiten staan wachten. Het kwam ook een dikke 10 minuten later dan de aangegeven 19:00.. De dames zullen 't erg druk hebben gehad. Verder het eten als altijd erg goed.

Carina
21 juni 2021

Het eten was weer prima. Helaas hadden we al vroeg eten besteld 16.00 uur) en gevraagd of het om 18.30 uur bezorgd kon worden. Dit werd direct al 15 minuten later. Om 18.45 uur werden we keurig gebeld dat het later werd, ze waren ermee bezig. Uiteindelijk werd het eten pas om 19.15 uur bezorgd. Dat vonden we wel erg laat.

Erna Boonstra
21 juni 2021

We hebben genoten van de heerlijke maaltijd. Heerlijk warm en keurig bezorg.

Dennis
21 juni 2021
Rudolf Korswagen
21 juni 2021

Was weer heerlijk en overvloedig; we kunnen er nog een dag van eten. We hopen ook spoedig weer in het restaurant te kunnen eten (als we beiden helemaal zijn gevaccineerd).

Ad Borgstein
21 juni 2021
Kroon
21 juni 2021
Rieke
21 juni 2021

Het was giga druk dus we hebben het zelf opgehaald. Kregen netjes de bezorg kosten terug. Heb dit in de fooienpot laten doen. Kregen ook nog extra mini loempia’s dit was overmacht allemaal en netjes opgelost.

Jacobus Bodijn
21 juni 2021

Babi pangang spek met nasi was erg lekker de saus.van.de babi pangang zou iets zoeter kunnen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan Vlaanderen
20 juni 2021

Wij en onze gasten waren zeer tevreden, het eten was heerlijk!

Aagje
19 juni 2021

Uiteraard kun je niet verwachten dat een bestelling exact op de juiste tijd geleverd wordt, maar 45 minuten is wel heel erg lang. Overigens was de bestelling ook en kwartier te laat onderweg. Ik geef hier dus niet de bezorger de schuld van

Dick Thiele
16 juni 2021

Wederom een succesvolle maaltijd en een uitstekende bezorging 👍🤗

Doets
15 juni 2021

Ik zou mijn lievelingsgerecht Kwong Po Kai nog lekkerder vinden als de bestanddelen iets kleiner gesneden werden.

Karin
15 juni 2021

Erg lekker! Aantal gerechten kunnen glutenvrij en dat is heel fijn als je geen gluten mag.

Martha
14 juni 2021

Heerlijk gegeten en super bezorging

Amanda
13 juni 2021

Altijd snel en super goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manoj
13 juni 2021
Willem
13 juni 2021

Heerlijk en goed bezorgd

Nn
12 juni 2021
Joke
10 juni 2021

Zoals altijd prima in orde!

van Corteveen
9 juni 2021
Connie Jacobs
6 juni 2021
K.Bos
6 juni 2021

Weer net zo goed als altijd

Desmond
5 juni 2021

Het eten was top!!

Linda
5 juni 2021

Was weer heerlijk!!

Lankreijer
4 juni 2021

Eerste keer besteld en zeer goede ervaring met kwaliteit en levering. Echte aanrader.

Dick Ruijsenberg
3 juni 2021

Kwaliteit, smaak en temperatuur absolute top. Zeshoven blijft blijkbaar moeilijk vindbaar.

Tiehuis
2 juni 2021

Helaas wat vergeten maar werd later toch bezorgd met kroepoek extra goede service

rob horn
2 juni 2021

uitstekend en op tijd.

Jan
2 juni 2021

Op tijd geleverd en prima kwaliteit, heerlijk

Debbie Wirtjes
1 juni 2021

I’m never disappointed. It’s always great quality and no skimping on ingredients.

edumitrescu@simpc.nl
1 juni 2021
Marina Pijp
31 mei 2021

Lekker gegeten en perfect op tijd geleverd 👍

Eddy Böke
28 mei 2021

Eten heerlijk . Korting spaarsysteem deugt niet . Geen actiecode gekregen en al hadden wij die gekregen dan waren wij een paar dagen te laat geweest. Ondanks navraag in restaurant geen oplossing geboden dus gewoon een kwestie van pech werd ons verteld .

Anastasia
28 mei 2021

Goede duidelijke bezorging. Precies op tijd. Goede mailing vooraf met tijd indicatie en duidelijke communicatie. Dank! Blije klant.

Mulder
25 mei 2021

Super lekker en op tijdbezorgd

J vd Broek
24 mei 2021
H.Veldhuizen
21 mei 2021

Perfect, smaakt naar meer.

Tak
21 mei 2021
Veltman
20 mei 2021

Het was weer heerlijk

Jan
20 mei 2021

Zoals altijd zeer goed verzorgd! Ruime keuze in het menu, netjes verpakt en zeer snel bezorgd! Ook het eten is van zeer goede kwaliteit.

Besselaar
19 mei 2021

Heerlijk! Alleen dat we iedere keer los bij moeten betalen voor SpekPangang blijft jammer. Is dat niet anders op te lossen? Met een tikkie of als optie in het bestelmenu?

Eefje van Tol
18 mei 2021
Jan Vlaanderen
17 mei 2021

Heeerlijkkkk!!!!

Roborgh
17 mei 2021

De gerechten zijn lekker. Maar waarom is toch altijd het ei gerecht aangebrand. Mijn vrouw was zeer teleurgesteld. De eend en de garnalen waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Toos van der Heijden
16 mei 2021

Het was heerlijk, alleen jammer dat ik ipv nasi, bami had gekregen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rik Jungmann
16 mei 2021

Prima en exact op tijd. Als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ies
16 mei 2021

Ik heb vandaag voor het eerst bij Lai Do besteld en het was helemaal top, vooral de loempia was echt de beste die ik in jaren heb gegeten. Ga zo door. thnx

Theo Valk
15 mei 2021

Heerlijk eten, vlotte verwerking

Gout
15 mei 2021

Prima, als altijd!

Elly Tolsma
15 mei 2021

Geweldig het was heerlijk.5 sterren voor kwaliteit en 5 sterren voor bezorging.

Angelique
15 mei 2021
Roy
14 mei 2021
Michel
14 mei 2021

Lai Do is Echt een aanrader het eten is altijd heerlijk en bezorging altijd op tijd ,EN heel belangrijk Het eten is warm , gewoon altijd rechtstreeks bij het restaurant bestellen online Is de beste manier Ga je het afhalen in de Kerkelanden zijn de mensen altijd zo aardig en lief Ik ga nooit meer naar een ander ! Het eten is uitstekend en zooooo lekker

Linda
14 mei 2021

Voor het eerst besteld bij Laido. We hebben heerlijk gegeten. Keurig op tijd ook nog. Zeker voor herhaling vatbaar.

Cok
13 mei 2021
m van ee
10 mei 2021

Besteld (18.35) en betaald via iDEAL. Verwachte bezorgtijd 20.25 . Vanwege lange wachttijd telefonisch bestelling geannuleerd. Zeggende dat het bedrag teruggestort wordt krijg ik hiervan geen schriftelijke bevestiging. Dus het is wachten op....Misschien een verbeterpunt?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TvV
10 mei 2021

Lekkere loempia s, vriendelijke bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janny
9 mei 2021

Was geweldig en de bezorging perfect 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B van Blijswijk
9 mei 2021
Frans
9 mei 2021

Altijd goed! Kwaliteit op een continue hoog niveau. Ook de service is prima in orde. Mocht het iets later bezorgd worden i.v.m drukte dan word je keurig gebeld. De doorgeven tijd van bezorging wordt zelden of nooit overschreden. Al met al een aanrader dus!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

KLANT
9 mei 2021

PRIMA ETEN EN ZEER SNELLE BEZORGING

Yvonne Polman
9 mei 2021
Edu Postma
9 mei 2021

Over het algemeen is de smaak van de gerechten prima. Van mij mag er minder zout worden gebruikt. De pekingeend is de ene keer malser dan de andere keer. Dat vind ik wel jammer. Het zou constante kwaliteit en malsheid moeten hebben. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden ook met de diversiteit van verschillende gerechten.

mike
9 mei 2021

geen respect van menu laido alle bestelling 6 nem ik bestel ik zie geen nem or loempia i ordder food i saw on the website you order online and come to pick up and you receive 6 nem for free or loempia we order and come to pick up and no nem in our package fake advertisement

Erna
6 mei 2021

Heerlijk warm en smaakvol, was weer een feestje. Dank jullie.

Erna
6 mei 2021

Heerlijk warm en smaakvol, was weer een feestje. Dank jullie.

Bekius
5 mei 2021

Wij zijn heel erg tevreden zowel met de kwaliteit als met de bezorging. Wij hebben helaas moeite met het bestellen per computer. Maat telefonisch worden perfect geholpen. mvrgr Nel en Ru Bekius

TvV
5 mei 2021

Het was weer prima, en op tijd bezorgd. Bedankt

Jungmann
4 mei 2021

Prima als altijd.

nn
4 mei 2021

Heerlijke maaltijd. Goed warm, goed verzorgd en op tijd bezorgd

Veltman
4 mei 2021

Het was weer verrukkelijk.

Beukers
4 mei 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm en zelfs 10 minuten eerder bezorgd

Van oosterom
4 mei 2021

Prima op tijd en heerlijk

Vincent
4 mei 2021

Super lekker! Echt next level babi pangang.

Ad Borgstein
3 mei 2021

De tomatensoep was heerlijk qua smaak, wat ik miste was wat groente variatie. De kip saté was echt voortreffelijk, mals, sappig met goede saté saus. De loempia was heerlijk alleen niet erg gevarieerd, veel kip en taugé weinig andere groente. Al met al smaakvol, goede kwaliteit.

Atie
3 mei 2021

Tja, wat kan ik er meer over zeggen dan dat het zoals altijd, smakelijk was en keurig op tijd bezorgd?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Siekman
2 mei 2021
C.Draaijer
2 mei 2021

Helemaal too, keurig op tijd engord verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
2 mei 2021

Prima: keurig op tijd en heerlijk

Bos
1 mei 2021

Weer net zo lekker als altijd

Ray lefevre
30 april 2021

Het eten is lekker en snel gebracht maar het was half5 toen ik het bestelde dus iets te vroeg misschien

Chris
30 april 2021

Top! Sneller dan aangegeven en altijd lekker

Pascale
30 april 2021

Fantastische smaken, heerlijk gegeten!

Ekwantes
30 april 2021

Was weer super lekker alleen miste we de gratis loempia’s en de kroepoek die zat er niet bij helaas Hoe kan je iets extra’s bijbestellen?

Van Domselaar
29 april 2021

Was wederom uitstekend, eerder dan afgesproken tijdstip dus op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Laurens
29 april 2021

Was een heerlijke maaltijd en nog eens heel snel geleverd!!!

Janna
28 april 2021

Heerlijk vers eten, op tijd bezorgd. Top!

Homburg
28 april 2021
Liesbeth
28 april 2021

Vriendelijk personeel, goede porties (niet idioot veel dus), goede keuzemogelijkheden, en dan t belangrijkste: t was ontzettend lekker!!!

Boonstra
27 april 2021

Heerlijk gegeten weer, en wij wonen sinds kort aan de andere kant van Hilversum en het was echt nog bloedheet!

A.L
27 april 2021

Lekker gegeten, combi-3 gerecht.

Chantal Ringeling
27 april 2021

We hadden o.a. loempia Deluxe besteld, er zat alleen geen 1x kipsate en ei bij waar we wel voor hadden betaald

Jan
27 april 2021
Kim
27 april 2021

Super goed! Ouders waren nieuwe klanten en vonden het ook heerlijk. Opmerkingen worden gezien en gedaan en levering was super snel! Overall zijn we altijd happy met jullie service 👏🏻👍🏻 Thanks!

E. De Hoogh
27 april 2021
Michel
27 april 2021

Het is als van ouds. weer heel heerlijk eten. Vers eten. En goede koks in de keuken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne Kramer
27 april 2021

Alles was naar wens,tot een volgende keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim
27 april 2021

Zoals altijd top kwaliteit en nog nooit een keer te laat bezorgd. Constant op hoog niveau

Majorie Prins
27 april 2021

Ik vond de borreldoos erg lekker

Emma
27 april 2021

Heerlijk gegeten, wanneer het weer mag komen we zeker bij jullie dineren.

Vincent
27 april 2021

Erg lekker eten, de kwaliteit is altijd consistent daarom bestel ik altijd hier.

Marina Pijl
27 april 2021

Eten was lekker en de bezorging was mooi op tijd niks te klagen dus

TvV
27 april 2021

Lekker gegeten, bezorging prima

Ton van der Loo
27 april 2021

Heerljk gegeten, goed warm en op tijd !

Patricia
26 april 2021

Altijd top! Nog nooit iets te klagen gehad hier. Heerlijk eten!

Marion
26 april 2021

Normaal prima. Maar mijn man had nasi rames en daar zat iets van kip bij die volgens mij bedorven was . Zo vies . Ik heb ook geproefd en was echt vies. Mijn man was er de dag erna aan de diaree. Let dus aub op.. kip is snel bedorven.

Ontevreden klant
22 april 2021

Vreselijk onbeschoft behandeld

Marjolein
22 april 2021

Uitstekende maaltijd, mager vlees. Keurige bezorging, netjes op tijd.

Marianne Visser
22 april 2021
SvG
21 april 2021
Janssen
20 april 2021
ronald
19 april 2021
Rik Jungmann
19 april 2021

Prima, zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annette
18 april 2021

Altijd top al zo lang als ik me kan herinneren. En ik ben best oud😂

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

PetraS81
18 april 2021

Heerlijk en op tijd , tevens alles erg goed verpakt. Super lekker. 1 klein min puntje de gebakken garnaal was niet helemaal wat ik gewend ben

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liesbeth notmeijer
18 april 2021
K.Bos
18 april 2021

Weer even goed als altijd en keurig op tijd

Veltman
17 april 2021

Ik heb het idee dat als het bezorgd word dat de babi pangang mager vlees krokanter is als dat het afgehaald wordt.

Inge
17 april 2021

We hebben weer heerlijk gegeten!

Janna
17 april 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Jero
16 april 2021

Top weer!! Dank 🎉🎊

Atie
16 april 2021

Eigenlijk zoals altijd, zoals afgesproken afgeleverd op bestelde tijd. Bestelde was weer smullen! Enig punt van aandacht: ik kon de code voor volle spaarkaart nergens invullen....

Muk
15 april 2021

Dit waa de lekkerste loempia ooit

Reimpie
15 april 2021

Uitstekende maaltijd en super snel bezorgd. Dat gaan we vaker doen! Dank.

Manon
15 april 2021

Iedere keer weer heerlijk! Knapperig, gerechten zijn goed warm en op tijd bezorgd...een aanrader 👍

M de H
14 april 2021
Van Dijk
14 april 2021

Het eten was weer heerlijk!

Erik
12 april 2021

Snel Gelevert d en heerlijk gegeten

Ineke
11 april 2021

Heerlijk zoals altijd. En op de afgesproken tijd bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
11 april 2021

Lekker en goede services.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
10 april 2021

Prima allemaal

Kris
10 april 2021
Pauline
9 april 2021

Bestelling keurig op tijd bezorgd en zoooo lekker. We hebben genoten.

Majorie prins
9 april 2021

Het was weer super lekker

Roy
8 april 2021

Efficiënte afhandeling van mijn bestelling met vriendelijke bezorging!

W.J. van Grondelle
8 april 2021

De Foe yong hai was lekker, maar de Babi pangang was deze keer erg droog en taai.

Crstn
7 april 2021

Ja, ...... wat moet je zeggen. Ik heb de afgelopen periode alleen naar positieve ervaringen met lai-do. Alleen deze keer het bakje met het hoofdgerecht was helaas niet goed afgesloten, neem daarbij in gedachten dat het vervoer niet geheel horizontaal was........en dan heb je veel saus en voedsel in een papieren omhulsel en plastic zak. Maar goed, een en ander bij elkaar verzameld en de smaak was uiteindelijk goed. Helaas niet wat ik gewend ben, maar ach. Dit kan gebeuren.

Natasja
6 april 2021

heerlijk gegeten weer, goede chinees! bezorging snel

Jan
6 april 2021
Hansma
6 april 2021

Helaas niet meer wat het ooit was,flauwe smaak,heel weinig atjar bij de pang gang en een heel dikke en zompige deeglaag om de garnalen.Jammer,hoop dat het ooit weer de oude kwaliteit word.

Kristen Kahle
6 april 2021
h.siekman
5 april 2021
Joke
4 april 2021

Alles perfect, zoals gewoonlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
4 april 2021

We komen en bestellen al jaren bij Lai Do en het is altijd goed en smakelijk, vriendelijke bediening en ook snelle bezorging. Vandaag weer en bestelling gedaan en deze was er ondanks dat het Pasen is vrij snel. Deze keer waren we niet zo tevreden over de smaak, we vonden het allemaal vrij smakeloos en vlak. Jammer want zo zijn we het niet gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van loenen
4 april 2021

Heerlijk gegeten , top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Muk
4 april 2021

Weer heerlijk en bloedsnel gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sidney
4 april 2021

Prima optijd en warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
4 april 2021

Lekker en snel bezorgd

Gerard de Rooij
4 april 2021

Zoals gewoonlijk, buitengewoon lekker en snel geleverd!

Hoetmer
4 april 2021

Prima keuze alles warm en smakelijk. En op tijd

Bos
4 april 2021

Even goed als altijd

Michel
3 april 2021

Eten was vers. En super lekker. Er is een tijd geweest dat de kwaliteit een stuk minder was. Zins kort bestellen wij weer. En hmmmm echt weer smullen. Alles perfect klaargemaakt.

Eddy
1 april 2021

Eten was helemaal ok. Bezorging 30 minuten eerder dan systeem mail had aangegeven . Was nu geen probleem

Jerry
1 april 2021

Prijs kwaliteit goed verzorgd, eerder geleverd. Was helemaal ok

Bregit
31 maart 2021

erg lekker voor herhaling vatbaar

Jero
31 maart 2021

Het eten was wederom hardstikke lekker! Dank voor het lekkere eten en de vlotte bezorging 👍

Elly Rood
30 maart 2021

Een hele goeie chinees vriendelijke bezorging en het eten is goed

Schrijver
30 maart 2021

Prima

zegers
30 maart 2021

snelle service, goede website

Lee
29 maart 2021

Zoals altijd heerlijk eten en snel thuisbezorgd!

hennipman
29 maart 2021
Michel
28 maart 2021

Is altijd erg lekker En goed eten als ik geen zin heb om te Halen laat ik het brengen. Altijd op tijd en smaakvol Zijn ze eerder of later dan bellen ze je of het uitkomt Aardige mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda Goede, de
28 maart 2021

Het was weer heerlijk!!

Coraline
28 maart 2021

Goed warm bij levering, kwaliteit als altijd prima en erg lekker. Nasi speciaal Lai Do was ook zeer royaal. Er had alleen wel een grote nasi bij gemogen.

Cok
27 maart 2021
Yvon hartenberg
27 maart 2021

En weer super gemakkelijk besteld, lekker vlug bezorgd en heerlijk gegeten , ga zo door

Jan Vlaanderen
27 maart 2021

Het was weer heerlijk, en de bezorging ook prima, dikke pluim voor de Kok!

Ton
27 maart 2021

Was prima op tijd en lekker. De saus is nog beter geworden en het vlees was mals, maar ook knapperig.

Martijn
26 maart 2021

Heerlijk gegeten! Hier weten ze wat lekker eten inhoud. Aanrader!

myra
26 maart 2021
Rob
26 maart 2021

Zoals gewoonlijk, uitstekend eten !!

Veltmeijer
26 maart 2021

Eten was zoals altijd weer heerlijk 👍

Suzanne
26 maart 2021

lekker eten en perfect op tijd geleverd.

Bonny Sijberden
25 maart 2021

Helaas waren er geen kou lo yuk balletjes aanwezig. Wel zoet-zure saus. Ook wisten wij niet precies wat de bami speciaal was? Was dat het gerecht waar taugé bij zat? En dunne bruine sliertjes? Ook hadden we een gerecht met varkensvlees maar dat hadden we niet besteld.

Edu Postma
25 maart 2021

Uitgebreid menu. Correcte benadering van de klant. En het eten smaakt goed.

anoniem
24 maart 2021

ik weet niet of deze review op internet geplaatst wordt. daarom anoniem. Het eten was heerlijk, behalve de gratis loempiaatjes: slap, niet krokant en aan de koude kant. De mix hapjes subliem. Hoofdgerechten prima. Veel garnalen! Bezorging Exact op tijd

Marcel
24 maart 2021
Nvt
24 maart 2021

Zoals altijd weer top

Kalijn
24 maart 2021

Altijd heerlijk ete. De porties zijn groot en betaalbaar!

F. van der Heijden
24 maart 2021

Het was goed

Liesbeth Willemsen
23 maart 2021

Het was weer heerlijk goed verzorgd en op tijd geleverd..

Marieke
22 maart 2021

Keurig op tijd bezorgd, heerlijk geheten, zeer ruime porties.

Jan Vlaanderen
22 maart 2021

Zoals altijd voortreffelijk!

Yvonne Polman
22 maart 2021

Het eten was weer uitstekend zoals altijd verse producten en vooral nog goed heet bij thuiskomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlies
22 maart 2021

Alle gerechten altijd topkwaliteit, heerlijk! Nette bezorging die keurig op tijd is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jungmann
21 maart 2021

Prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
21 maart 2021

Prima eten en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.VOERMAN
20 maart 2021

Perfect

A.J.M. van der Loo
20 maart 2021

Zoals altijd : op tijd, heerlijk en veel te veel...

Marianne
19 maart 2021

Heerlijk eten, netjes geleverd en keurig op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar 👍

Ad
19 maart 2021

Uitstekend!

Speelmans
17 maart 2021

Was erg lekker

Wil
17 maart 2021

Was prima! Eten heerlijk. Precies dat wat we bexteld hadden . Niet lang hoeven wachten. Voor herhaling vatbaar.

Mevrouw de Boer-Smit
17 maart 2021

Sorry een beoordeling als deze heb ik vreselijke hekel aan. U doet uw werk, en daar betaal ik voor. Mocht het niet goed zijn hoort u dit van mij.

E van Tol
17 maart 2021
Anne
17 maart 2021
Chris
17 maart 2021

Lekker en goed heet bezorgd!

Miranda
14 maart 2021

Ik heb lekker kunnen trakteren met jullie overheerlijke chinees. Vooral de soep is voortreffelijk.

Eveline Driesenaar
14 maart 2021

Het was weer heerlijk! Altijd even smaakvol en vers! Ook altijd op tijd en als t later wordt bellen ze.

wa van loenen
13 maart 2021

het bami bakje was minder als normaal . meschien kwam dat dat wij 5 euro korting hadden op de punten , dat was wel jammer !! .

De Rooij
13 maart 2021

Weer heerlijk gegeten. Ruime porties.

Marco
13 maart 2021

Altijd goed !

NN
13 maart 2021

Heerlijke maaltijd en goed warm en op tijd bezorgd

De Man
13 maart 2021

Zeer slechte kwaliteit eten. Niet wat we gewend zijn van jullie.

Liesbeth Willemsen
12 maart 2021

Het was weer heerlijk en het werd optijd gebracht

Kees Trommel
12 maart 2021

Heerlijk en goed

W. H. P.
12 maart 2021

Wederom weer goed gevulde loempia’s.

Marjolein
11 maart 2021

Leuke combi van gerechtjes, helaas bananen wat slapjes. Prima op tijd bezorgd.

Roy Kessler
11 maart 2021

1. Efficiënte en vriendelijke service; 2. Hoeveelheid en kwaliteit van het eten was goed; 3. Babi Pangang was wat te droog; 4. Extra’s (loempia-tjes en krupuk), gratis, werden geapprecieerd; 5. Voor herhaling vatbaar!

Inge
10 maart 2021

Altijd op tijd en het was weer erg lekker

NR
9 maart 2021

De foe yong hai was aangebrand. En sorry dat ik het zeg, want ben echt fan van jullie eten. Maar verbrand eten stuur je niet uit, wij komen uit de horeca en het gebeurt wel eens dat iets aanbrand, maar dat gooi je weg en geef je niet aan de gasten. Verder een nette bezorger en snel geleverd.

Muk
8 maart 2021

Het was meer dan goed dit keer. Heeeeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

wim
8 maart 2021

prima , en het stond klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie Schouten
8 maart 2021

Het eten was erg lekker Helaas was het niet echt warm toen het bezorgd werd, en heb ik het op moeten warmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cornelisse
7 maart 2021

Keurig op tijd geleverd en zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans
7 maart 2021

Lekkerrrr...

Kroon
7 maart 2021
Trommel
6 maart 2021

Goed en lekker gegeten. Goede service en op tijd bezorgd. Alleen jammer dat de mini loempia's er niet bij zaten......

C&A
6 maart 2021

Voortreffelijk

Myra
6 maart 2021
Angelique
5 maart 2021

De Pekingeend was weer heerlijk! Wat een verrassing dat we kleine loempia’s bij onze bestelling kregen omdat we online bij Lai Do hadden besteld. Zeer vriendelijk en attent personeel!

Jean
4 maart 2021

Meer dan goed. Top

Gerard de Rooij
4 maart 2021

Ik bestel al jaren lang bij Lai-do. Waarom: Het is lekker elke keer weer.

Kleuver
3 maart 2021

Het eten was lekker, maar kip in mangosaus was klef en het werd perfect op tijd gebracht

Marlies
3 maart 2021

Het eten is altijd heerlijk.prima bezorging die mooi op tijd is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rinus Bedeker
2 maart 2021

We vonden de maaltijd deze keer tegenvallen. Het was flauw van smaak en niet zo lekker “gekruid” als anders. Jammer.

M.H. van de Bunt
2 maart 2021

Heerlijk eten! En perfect bezorgd.

Johnny Hagen
2 maart 2021

Helemaal top en keurig op tijd bezorgd!!

Vlijm
1 maart 2021

Ondanks laat besteld een prima aflevering en een vriendelijke bezorger. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Majorie Prins
1 maart 2021

Ontzettend lekker De pekingeend was om te zuigen Alleen volgens de menukaart moesten er ook garnalen bij zitten Niet kunnen ontdekken Jammer Groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob van klooster
1 maart 2021

Prima geregeld, op tijd en snel. Deze ervaring is bij zelf afhalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
1 maart 2021

Lekkerwarm en zeer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vliet
1 maart 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Zou wel fijn zijn als de verwachte bezorgingstijd gegeven wordt voordat je betaald hebt. Vooral als die langer dan 2 uur is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rene
1 maart 2021
Ineke
28 februari 2021

Heerlijk zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Se
28 februari 2021

Half 6 besteld en pas half 8 bezorgt schandalig zo lang wachten,geen belletje niks.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Varina
28 februari 2021

Zoals altijd perfect. Heerlijk gegeten.

Bos
28 februari 2021

Heerlijk eten en keurig op tijd

Wilma
27 februari 2021

Eten was prima goed verpakt en levering volgens afspraak.

Yvon
27 februari 2021

Zoals altijd weer top

Schrijver
26 februari 2021

Prima zo als altijd

Ton van der Loo
25 februari 2021

Ik kom hier al 40 jaar en het blijft lekker !

Willem
25 februari 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd

Wil
25 februari 2021

Was prima en netjes bezorgd lekker gegeten

Chris
25 februari 2021
Brink
24 februari 2021

Het was prima

B.C. Boonstra
24 februari 2021

Geweldig het was echt super, het eten was heel warm en knapperig. Wij hebben weer genoten. En een vriendelijke bezorger.

ronald
24 februari 2021

supersnel bezorgt top!

Liesbeth Willemsen
23 februari 2021

Het was weer geweldig lekker goede kwaliteit en op tijd geleverd

Jan Vlaanderen
23 februari 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Bezorging ook helemaal goed.

Eddy Böke
22 februari 2021

Na bestelling kwam ten meer dan twee uur later en dat is te lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A.J.M. van der Loo
21 februari 2021
Mark Jans
21 februari 2021

Vegetarische Tjaptjoi besteld maar kreeg met kip. Minder4 blij mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NN
21 februari 2021

Heerlijke maaltijd, goed gegeten. Helaas was de kroepoek vergeten. Er werd een prima oplossing aangeboden, de kroepoek nabrengen of bij een volgende bestelling toevoegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nick
21 februari 2021
Naomi
20 februari 2021

Vriendelijke service en heerlijk eten. Bezorging is zeer snel. Zeker de moeite waard om te bestellen en als het weer mag eten in het restaurant. Onze favoriete gerechten: babi pangang spek, si choi ha en garnalen met knoflook

Gross
19 februari 2021

Lekker gegeten!

Rinus Bedeker
19 februari 2021

Keurig op tijd het heerlijke diner ontvangen

Jan
19 februari 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd en op de afgesproken tijd bezorgd, 👍

vd Akker
19 februari 2021
annelies edel
19 februari 2021

we vonden het weer heel lekker, tot de volgende keer

E kwantes
18 februari 2021

Erg lekker zoals altijd 👍🏻👍🏻👍🏻

Nicolette
17 februari 2021

Het was heerlijk. Porties groot genoeg. Goede service. 👍

Marion
17 februari 2021

echt een aanrader ! Eten fantastisch, bezorging ook. Ik had geen goede tijd voor bezorgen door gegeven en werd gebeld . Dus ook een prima service !!

Hans
17 februari 2021

Precies op de gewenste tijd. Prima!

Sidney
15 februari 2021

Gewoon lekker en optijd,Lai-Do daar kun je op bouwen

Gerard de Rooij
15 februari 2021

Wij bestellen regelmatig bij Lai Do, omdat het meestal op tijd geleverd wordt en van uitstekende kwaliteit is. Deze keer 40 min. later dan gevraagd en het eten wat aan de koude kant, een paar minuten in de magnetron en heerlijk gegeten. De problemen kwamen waarschijnlijk door het hele slechte weer en slecht begaanbare wegen.

Jan
15 februari 2021

Toppie heerlijk en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stokvis
15 februari 2021

Zeer goed bevallen. Keurig op tijd, goed verpakt en heerlijke producten!

Inge
15 februari 2021
Bert Smallenburg
14 februari 2021

Prima!, heerlijk gegetem

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin van Domselaat
14 februari 2021

Bestelling was perfect op tijd! Erg lekker. Voor iedereen aan te raden lekker bij Lai Do te gaan eten of te bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda
14 februari 2021

Lekker, smakelijk genoten van het eten. Kreeg alleen door dat een gast het vlees een beetje taai, te doorgebakken was, maar dat kan natuurlijk persoonlijk zijn. Verder was het heerlijk om weer even te chinees te eten.

Majorie Prins
14 februari 2021

Was weer erg lekker

Marjolein
13 februari 2021

Prima verzorgd, keurig op tijd. Lekker eten, vers gebakken kroepoek, leuke attentie in de vorm van gratis mini loempia’s.

Hans
13 februari 2021

Heerlijk

N de Groot
12 februari 2021

Alles was geweldig👍

Olga
12 februari 2021

Delicious food, delivered on time, great quality and great service

Marco
12 februari 2021

Nu een aantal keer bij Lai-do besteld en alle keren heerlijk gegeten. Bezorging binnen de aangegeven tijd. Op dit moment voor mij hét Chinees Indisch restaurant in Hilversum.

ew
12 februari 2021

super lekker..

Rading
12 februari 2021

Altijd lekker bij Lai-do! Goede snelle, service en de gerechten zien er top uit! Verse kwaliteit en heerlijk geurend.. We eten niet vaak chinees maar als we het doen dan graag van en het liefst bij Lai-do!

Teus
11 februari 2021

Snel en lekker warm geleverd

Chris
10 februari 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging! Gewoon top!